ik wil online    geld verdienen   

ik wil online 

  geld verdienen   

YouTube Cash Cow kanaal

Met een YouTube cashcow kanaal maak je video's waarbij jezelf niet in beeld komt. Krijg betaald per 1000 views en verdien hiermee een passief inkomen.

Wat is een Cash Cow kanaal

Een Cash Cow kanaal is een normaal kanaal op YouTube, maar dan zonder gezichten. Het idee is dat je geld kunt verdienen met video’s zonder dat jezelf in beeld bent en hiermee een passief inkomen kunt opbouwen.

Wat zijn de voordelen van een eigen Cash Cow kanaal:

  • Je genereert een passieve inkomstenbron naast je huidige activiteiten
  • Je kunt werken op alle plekken in de wereld
  • Je kunt op ieder tijdstip van de dag werken
  • Supergemakkelijk op te schalen
  • Erg makkelijk uit te besteden

Hoe werkt een Cash Cow kanaal eigenlijk?

Met een Cash Cow kanaal plaats je, zoals gezegd, video’s met content zonder dat je zelf in beeld te zien bent. Je kunt er zelfs voor kiezen om niet eens je stem te laten horen.

Je denkt nu waarschijnlijk: ‘maar wat blijft er dan over als je geen gezicht of stem laat zien’.

De achterliggende gedachte is dat je bestaande content zoekt van bijvoorbeeld iets dat op dit moment erg actueel is. Van deze actualiteit zoek je verschillende content (video’s of foto’s) en dat monteer je aan elkaar. Je plaatst er een leuk muziekje onder, plaats her en der wat tekst en je hebt een video gemaakt zonder dat je zelf in beeld bent.

Upload je video’s en wacht op kijkers. Zo lang de video’s online staan, en de content is interessant genoeg, kijken mensen naar je video’s. Iedere view levert geld op. Een video over beroemdheden levert zo’n 2 á 3 euro per 1000 views op, maar een video over financiën kan zo maar 10 euro per 1000 views opleveren. Na het uploaden van je video’s hoef je niets meer te doen, behalve wachten op views.

Om sneller meer views te krijgen zou je op andere socials kunnen linken naar je video’s zodat je uit verschillende hoeken verkeer geneerd naar je YouTube kanaal.

Kan ik zelf wel een Cash Cow kanaal maken?

Helemaal zelf een video in elkaar zetten is natuurlijk niet iets wat iedereen zo maar kan, maar als je een beetje handig bent dan lukt dit met de juiste tools. Je hebt een tool nodig voor videobewerking. Denk hierbij aan Capcut. Vervolgens heb je een thumbnail (startafbeelding van een video) nodig die je gemakkelijk kunt maken met Canva. Er is ook genoeg gratis content beschikbaar op website als pexels.com.

Zelf doen kost (buiten de nodige tijd) nagenoeg niets, behalve dat je misschien een aantal tools moet aanschaffen. Er mee starten is dus vrij laagdrempelig. Maar ben je nu niet zo handig dan kun je al dit werk uitbesteden. Je zult verbaasd zijn van de mogelijkheden en de, toch wel, lage kosten. Denk bijvoorbeeld aan freelancer websites als fiverr.com waar je een opdracht neer kunt leggen. Lever een onderwerp aan en mensen met de juiste skills maken een video voor je die je kunt gebruiken op je Cash Cow kanaal.

Een voorbeeld van een succesvolle Cash Cow kanaal

Een hele bekende is het kanaal van WatchMojo.com. Dit is één van de grootste Cash Cow kanalen op YouTube met meer dan 23 miljoen abonnees. Het YouTube kanaal van WatchMojo.com geneert met haar ‘Top 10’ video’s gemiddeld 70 miljoen views per maand en verdient hiermee ruim 5 miljoen dollar per jaar. Dat is echt ongekend!

YouTube kanaal WatchMojo.com

Wat heb ik nodig voor het maken van een Cash Cow kanaal?

Hieronder de vijf stappen om te beginnen:

  • Meld je aan voor een YouTube account;
  • Bedenk een onderwerp;
  • Bepaal de structuur;
  • Video’s (laten) maken;
  • Video’s analyseren en eventueel optimaliseren

Ben ik nog op tijd met een Cash Cow kanaal?

Er is ruimte genoeg voor nieuwe ideeën m.b.t. content voor een Cash Cow kanaal, maar ook bestaande content en nichemarkten bieden zeker nog ruimte voor meer video’s. Dus ja, je bent zeker op tijd. Wacht dus niet langer and give it a try!

De Cash Cow Academy

Voor de mensen die deze methode willen gebruiken om een passief inkomen te generen is er een geweldige cursus beschikbaar. Deze cursus wordt gegeven door Jelline Brands, een ervaringsdeskundige met meerdere eigen Cash Cow kanalen waarmee ze behoorlijk veel geld heeft gegeneerd.

Jelline Brands

In deze cursus, de enige beschikbaar cursus in Nederland en België, leer je hoe je een eigen YouTube kanaal op zet, deze laat groeien en er inkomsten mee genereert. En dit zonder ooit zelf een video op te nemen. Deze cursus is momenteel de enige en meeste complete online cursus over YouTube Cash Cow kanalen in Nederland én België. In deze academy krijg je toegang tot meer dan 80 leerzame en duidelijke video’s waarin je stap voor stap leert hoe je geld kunt verdienen met YouTube.

Cash Cow casestudie kanaal

Van $0 naar $150.000+ in 4 maanden!

Het casestudie kanaal van Jelline heeft binnen 4 maanden ruim 150.000 dollar gegenereerd. Ja, je leest het goed! Dit kanaal wordt zelfs onthuld in de cursus. Dit is wereldwijd nog nooit eerder gedaan bij dit verdienmodel!

Jelline onthult exact haar geheime strategie in de vernieuwde hoofdmodule. Jij hoeft deze strategie enkel te kopiëren en toe te passen!

Wil jij meer weten over deze cursus kijk dan even hier. Wil jij je direct aanmelden voor deze cursus klik dan hier!

Deel deze mogelijkheid met anderen:

MEER MOGELIJKHEDEN

Cursus of training

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is niet alleen voor mensen met een enorm vermogen. Er zijn slimmere manieren om ook met een kleine investering te starten.

Lees meer »
Cursus of training

YouTube Cash Cow kanaal

Met een YouTube cashcow kanaal maak je video’s waarbij jezelf niet in beeld komt. Krijg betaald per 1000 views en verdien hiermee een passief inkomen.

Lees meer »